100 anys de la llibreria Quera. Felicitats

Avui fa 100 cents que començava el recorregut l’antiga llibreria l’Escon quan Josep Quera i la seva dona Montserrat Graupera obrien aquest emblemàtic establiment situat al número 2 del carrer Petritxol.  Dedicada en uns inicis al teatre català, no va ser fins mitjans dels anys 60 que es va dedicar exclusivament a l’àmbit excursionista, convertint-se en la primera llibreria de Catalunya i Espanya especialitzada.

Segons comenta Jordi Quera al seu article publicat a la revista Serra d’Or (gener 2016), en Josep Quera va treballar als ferrocarrils en un bon inici. No ens estranyaria que en els seus constants viatges pel nostre país, recollint obres de teatre, coneixent el país i divulgant la nostra llengua també utilitzés aquest mitjà de transport.

Després de quatre generacions la llibreria Quera segueix sent tot un referent per aquells que estimem la muntanya i la natura.

Felicitats!

 

One thought on “100 anys de la llibreria Quera. Felicitats

Fes un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s