Col.laboració de Senderisme en tren a la revista Excursionisme núm. 390 gener-febrer 2016

La revista Excursionisme ha tingut la consideració de publicar un article nostre en el número 390 relatiu al gener-febrer de 2016.

L’excursió us portarà a conèixer la Serra de Llaberia en tren, tot caminant entre les estacions del Pradell de la Teixeta i Capçanes, ambdues de la línia R15 de Rodalies de Catalunya i pertanyents a la comarca del Priorat. La travessa és dura, però el recorregut està ple d’al·licients. Cingleres, corriols ombrívols, avionetes estavellades, barraques de pedra i sec i passos equipats faran que gaudiu d’una excel·lent jornada de muntanya. La ruta us portarà també a pujar diversos cims de la Serra, entre els quals en destaca la Mola de Colldejou, una muntanya indispensable per a qualsevol excursionista de casa nostra, catalogada a la llista dels 100 Cims de la FEEC.

Podeu llegir l’article clicant la imatge.

Revista Excursionisme_390 (1)_mitjana

 

Fes un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s