20 estris curiosos per anar a la muntanya

Sortir a la muntanya no tornarà a ser el mateix amb aquests estris.

1. LIFESTRAW (25€)

Us atreviríeu a beure aigua amb una canyeta directament de la claveguera? Amb Lifestraw teòricament ho podríeu fer. Un estri que no necessita piles ni bateries i que elimina a l’instant, sense necessitat d’espera:

  • 99,9999% dels bacteris
  • 99,999 dels virus
  • 99,9% dels paràsits

Els filtres poden netejar fins a 1.000 L d’aigua. No elimina contaminants pesats. Aprofita una tecnologia pensava per a potabilitzar aigua a l’Àfrica.

2. VENTURE HEAT. 139$

Un clàssic, roba amb calefacció. Les peces de Venture Heat utilitzen un USB extern on es pot adaptar una bateria externa com a font d’energia.

3. POWER PRACTICAL (80$)

Pels que no podeu sortir al camp sense estar connectats al Whatsupp. Permet carregar el vostre aparell mentre us feu el sopar. Aprofita l’energia tèrmica del fogonet per a crear una sortida de 5W que permet carregar mòbils, GPS o altres aparells

4. FONTUS

Aquesta empresa austríaca us promet crear la cantimplora que es carrega sola. L’ampolla, gràcies a un panell d’energia solar extraible que l’envolta, crea aigua condensant la humitat de l’aire. Hi ha un model BTT que aprofita el corrent d’aire de quan es circula en bicicleta enlloc del panell solar.

5.LUMINOODLE. 20$

La corda lluminosa, un pas més enllà de les llanternes. Una corda amb llums led recarregable amb USB que es pot modificar de forma segons la necessitat: llanterna, cable, cinturó per a ciclista…

6. GOTENNA. 149$

No, no es tracta d’una compresa per anar a la muntanya, sinó d’una radio digital que es connecta amb Bluetooth al  mòbil. Gràcies a una aplicació i la interconnexió de diferents aparells com aquests, es crea una xarxa de comunicació allà on fins i tot no hi ha cobertura. Cal, això sí, que si més no un d’aquests aparells tingui connexió.

7. HANDPRESSO. 79-99€

What else? La Nespresso portàtil per aquells que tot i ser a la muntanya, volen un bon cafè acabat de fer.

8. COLEMAN QUIK POT. 139$

Cafetera de filtre que funciona amb un cartutx de gas. A part de ser gran i pesada per dur a la motxilla, a qui li agrada el cafè de filtre?

9. TIMBERLAND RADLE TRAIL CAMP

Sabatilles plegables amb cremallera. Ús? A saber, però oi que són mones?

10. X-POT SEA TO SUMMIT

Olla plegable! Olla plegable de silicona que gràcies a una base feta d’alumini serveix per a cuinar. No són massa lleugeres (1.4L pesa 250gr), però això sí, ocupen poc espai!

 11. BIOLITE ENERGY

Si us va agradat el Powerpractical, aquí teniu la variant biològica. Un fogonet que funciona amb fusta i que produeix energia elèctrica per als vostres aparells electrònics.

BIOLITE01

12. FORN PORTABLE A GAS. 250$

Pizzes, magdalenes, pa acabat de fer… els usos d’aquest forn portable són il·limitats! 

13. LLANTERNA 3.500 LUMENS. 390$

Una bèstia de 3.500 lumens que pot il·luminar  fins als 415 metres de distància. 

14. SCRUBBA: MÀ-QUINA DE RENTAR PORTÀTIL.

Aquells que porten la mateixa samarreta durant setmanes quan estan de viatge, no tenen excusa. Anar net, el més important!

15. BIKE CAMPERS

Aquells que viatgen en bici, definitivament poden deixar la tenda i les alforges a casa i remolcar aquesta motorhome que a més a més pot plegar-se per a un millor transport.  

16. KISHA: EL PARAIGÜES INTEL·LIGENT

El promocionen com el primer paraïgues ‘smart’, connectable a través d’una app al vostre telèfon.  100% contra el vent i la corrosió. Li trobo a faltar que sigui de Gore-tex!

17. SIVA CYCLE GENERATOR

De nou pensant en els soferts ciclistes, presentem aquest estri que carrega els vostres aparelles mentre pedaleu. Es podria carregar amb aquest mètode una bateria elèctrica que us permetés anar en bici sense pedalar?  El moviment perpetu està més a prop!

18. JAKPACK all-in-one. 200$

Jaqueta, sac de dormir, tenda… tot en un. A què esteu esperant a comprar-lo?

19. GAGLA CONNECT: BOTES CONNECTADES BLUETOOTH

Oblideu el Fitbit o Jawbone, i compreu-vos aquestes botes connectades amb Bluetooth al vostre mòbil. Us transmetra dades com la distància, calories gastades, l’alçada…

20. ALTRES ‘NECESSITATS’

I finalment, no podíem oblidar diferents estris per aquells que volen fer les necessitats més còmodament que a la gatzoneta, per molt sa que diguin que és aquesta postura. No pregunteu com es fan servir els shittens!

Fes un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s