5 càmeres (curioses) indispensables

Cinc noves càmeres que tot bon excursionista aviat haurà de portar a sobre:

1.NIXIE

El dron-pulsera per a selfies. Podem portar-lo al canyell i llançar-lo a volar quan volguem fer-nos una foto. El dron està programat per tornar al seu punt d’origen.

nexie1

2.LIGHT L16

La càmera amb forma de mòbil de 16 objectius. Utilitza el sistema operatiu Android M, disposa de wifi i pantalla de 5 pulzades i no és un telèfon! Pot capturar imatges de 52 Mb. 

lightl16

3.LA LENTILLA-CÀMERA

Sony, Google i Samsung ja treballen en aquesta idea, una càmera-lentilla que funcioni gràcies a la detecció “conscient” de l’ull. Fer fotos, serà un obrir i tancar d’ulls.  Ara per ara és ciència ficció, però, quan trigarà a ser una realitat?

Camera ull

4.PANONO

La càmera 360º d’alta resolució ideada per tres alemanys que capta imatges de 72 Mb gràcies a les 36 càmeres disposades en forma de bola.  El mètode més curiós d’utilitzar-la és llançar-la a l’aire. El seu acceleròmetre detecta el punt més elevat, punt on activa les càmeres. Ara bé, vigileu on us va a parar que no la perdeu!

panono_980p

5.ROAM-E FLYINGSELFIES

Una càmera amb forma de ventilador que fa fotos 360º.  Gràcies al seu reconeixement de cara i el botó “follow-me” pot volar fins a 3 metres separat del propietari  uns minuts per prendre espectaculars preses des de l’aire.

roam-e-unfolded

Fes un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s