De Java a Barcelona en tren: 25.000 km de vies

És al vast continent euroasiàtic on es pot fer el trajecte en tren més llarg del món. Només interromput per la obsoleta xarxa cambodjana, es pot recorrer la colossal distància que hi ha entre Singapur i Barcelona només utilitzant transport ferroviari. És el que vam fer durant vuit mesos entre 2009 i 2010.

Les xifres també ón enormes. Durant el nostre recorregut vam passar 404 hores dalt un tren,  18 nits dormides, 25.000 quilòmetres de trajecte i 14 països transitats (Singapur, Malàisia, Tailàndia, Cambodja, Vietnam, Xina, Kazkhastan, Rússia, Ucraïna, Polònia, Eslovènia, Croàcia, Itàlia i França).

El trajecte no va ser fácil, sobretot un cop a Beijing, quan havíem de travessar sibèria per arribar a Europa. A la Xina no expedeixen visats russos si no són de trànsit i tens ja el transport d´entrada i sortida del país comprat. Així que vam optar pel Kazakhstan des d´or surten trens directes cap a Ucraïna.

Una experiència irrepetible i totalment recomanable.

Taules de trens

One thought on “De Java a Barcelona en tren: 25.000 km de vies

Fes un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s