El túnel ferroviari més romàntic del món…

romantic_tunnel3… El ´Tunnel Of Love´ de Klevan, Ucraïna. O si més no així és com ho consideren els habitants d´aquesta població del nord-est d´Ucraïna. La vegetació ha invaït literalment un túnel ferroviari fent les delícies dels enamorats i parelles que l´utilitzen per confessar-se el seu amor etern o comprometre´s en matrimoni.

romantic_tunnel5Són unes vies utilitzades per una empresa d´explotació forestal amb una freqüència de 2-3 trens al dia.  Així que anar en compte en el moment en el moment que us prometeu a la vostra parella, no sigui que us passi el tren per sobre!

Fes un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s