Moltes gràcies

Moltes gràcies a tots els que vau assistir a la xerrada que vam fer ahir a la Biblioteca de Sant Gervasi-Joan Maragall. També volem donar les gràcies a Coneguem el món i a la xarxa de Biblioteques de Barcelona per donar-nos l’oportunitat d’intentar explicar la nostra visió de la relació entre el ferrocarril i l’excursionisme.

Quan tinguem una estona penjarem un PDF amb algunes de les diapositives de la xerrada, que ens han arribat veus que els mapes no es veien del tot des del final de la sala. 

MOLTES GRÀCIES

 

 

2 thoughts on “Moltes gràcies

  1. Hola! moltes gràcies per la xerrada d’ahir a la biblioteca.
    A veure si podeu facilitar el llistat de vies ferrades de la diapositiva de la xerrada. Crec que n´hi havien més que les publicades a la secció de vies ferrades del blog. Moltes gràcies per avançat. Salut!

  2. Hola Àlex. A la llista efectivament apareixien més VF que les que tenim al bloc. Hi havia les que es poden fer des d’una estació de tren, mentre que al bloc tenim només ressenyades les que hem fet. Moltes gràcies

Fes un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s