Rutes temàtiques: què són i quantes n´hi ha?

PDF Rutes temàtoqiesLes rutes temàtiques són travesses linials o circulars (tot i que la gran majoria són d´aquest segon tipus) que connecten viles, llacs, refugis, cims o poblacions a través de camins ja existents i buscant el punt de vista naturalístic, paisatgístic o històric del territori. En el fons busquen l´ànima de l’excursionisme: conèixer el país a través de les nostres passes. Ho fan, però, en un format tancat, amb un itinerari preestablert i amb unes etapes fixades però obertes a petites variants en el recorregut. Tampoc ens enganyem. La majoria de travesses temàtiques han estat creades amb la finalitat de promocionar els allotjaments de muntanya i rurals de la zona de creació de la ruta. Això no treu que segueixin tenint un gran interès natural i cultural… continuar llegint

Fes un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s